kan inte sluta...

Min tårar rinner ner för mina kinder.... Jag försöker, jag försöker hindra dom, men jag klarar det inte... Jag är så jävla trött på att bli sviken, jag är så trött på att alla ska hålla på! Jag saknar dig något otroligt. Jag känner hur hjärtat bultar så hårt att de gör ont när jag hör ditt namn. Jag saknar dig, men kan aldrig få tillbaka dig. Jag har klättrat så hög för att klara mig från floden, men jag lyckas inte.
Du var den som fanns för mig, och nu är mitt hjärta isär.. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska klara detta. Allt som händer. Jag fixar inte det.
Tänk alla gånger jag har gått vid din sida. Tänk alla gånger jag suttit vid din sida och hållt din hand. Jag har inte kunnat slänga kortet. Kortet jag fick vid jul av dig. Jag orkar inte försöka bli av med det. Jag vill, men jag kan inte. Ska klara det. jag vill klara det, jag vill inte ha minnen av dig. för jag saknar dig så sjukt mycket. Saknar dig för mycket. Snälla jag ber dig, bara ett hej skulle värma och hjälpa mig på vägen, men inte ens det får jag. Jag får inget, inte ens ett jävla hej. Du bara kollar på mig, om ens det. Om jag dör, så vill jag att du ska sakna mig, jag vill att du ska komma ihåg mig. jag vill bara att du ska finnas hos mig. Men tror aldrig det kommer hända..
Men man ska aldrig säga aldrig. I biblen står det att kärleken är starkast av allt och det är sant, kärleken är den som sårar mest, den som gör en glad, det är den som finns för allt och alla. Men hur fan kan man må så dåligt som jag gör då? Jag vill inte gråta, men endå gör jag det? jag fattar inte..  Gud måste hata mig eller något, för jag är fan inte älskad iallafal.

Jag försöker, jag lovar jag gör allt för att försöka hitta något bra, men jag hittar inget, jag orkar inte, och såhär känner jag varje dag, varje dag fäller jag tårar. Jag vet fan inte vad jag ska ta vägen. Jag vill bara försvinna för en dag eller två. Men det kan jag inte.. Ja vill! jag vill! jag vill!
Det skricker i mitt huvud det skricker av räddsla!
Blicken fastnar på en fågel som flyger fritt i himmlen, jag vill oxå vara fri, jag vill kunna flyga runt där och se hur livet leker. Men det fungerar inte så..
Drömma mig bort, det är fan allt jag kan. Jag vill mer en så, men jag lyckas inte, jag vill men kan inte.. snälla jag ber er, jag ber er, sluta! jag orkar inte höra fula ord! jag orkar inte! jag fixar inte mer! Ni tar kål på mig! ni kommer döda mig! Ni kommer göra att jag mår dåligare en vad jag mår nu.. Sorgen tränger sig på!
Jag har inte mkt att se posetivt på. Jag vill men kan inte, tårarna bara droppar på mina kinder..

Jag kommer alltid finnas för dig, men när finns du för mig?

Inget kan bli som förut..

Jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen. Jag sitter och dunkar hög jävla musik och känner hur tårarna är på väg. Alla säger att du inte var värd mig. Men jag tror det var tvärt om.. För det gör ont, jag fäller tårar när du inte set. Jag fick också vet att min vän har ljugit, gått bakom ryggen på mig, inte varit ärlig... känns ju jätte skoj. Jag älskade dig verkligen, jag gav dig en ny chans! Jag har gjort så mkt som jag kunne! jag älskade dig min vän.. Jag älskade dig..
Du fick mig att bli sårad, men helt seriöst du är inte värd mina tårar.


Vill börja med att säga förlåt

Hela mitt liv finns nerskrivet i ett text dokument. Jag menar det. det finns en stor jävla mapp hos socialen om mig från att jag var liten. Jag fattar inte hur livet kan vara så orättvist? Jag vill ha tillbaka min storebror, får jag det? nej. Jag vill ha bort alla dåliga minnen, får jag det? nej. Jag vill börja må bra, får jag det? nej.
Asså det är FUSK! alla som tkr synd om sig själv när mobilen har gått sönder, ni skulle aldrig klara mitt liv. Jag har blivit misshandlad, jag har blivit sexuellt utnyttjad, under min barndom.
Jag har inte viljat att någon ska veta om det, men nu skiter jag i vilket, för jag mår jätte dåligt!
Jag orkar verkligen inte se mej i speglen för det känns som allt bara är skit endå! Kommer aldrig bli bra. Jag skiter i mitt liv. jag kan förstöra de, inget betyder något endå. Jag orkar inte.
Allt är upponer.. Jag vill men kan inte. Jag vill så jävla mkt, men fixar det inte. sitta o plugga matte hela natten, de blir ett ja på den frågan, har endå inget liv. kommer få gå om 8:an mm.
Jätte skoj.. så sjukt jävla skoj verkligen.. :(

Varje gång jag tänker på dig. Dyker frågan upp ,saknar du mig? Alla våra stunder. Allt som vi hade. Shit, jag svär, jag var i drömlandet. Självklar du dyker upp i mitt huvud. Jag tapade min ängel vart har du flygit? Så många gånger som jag sakt till dig. Bara titta mot stjärnorna så minns du mig undrar hur du ha de, yes hur du mår. Ditt namn kommer alltid att få mitt hjärta att slå på hårt. Ångrar att jag lät dig gå. Förevigt du och jag. Du vet jag känner så. Att jag älskar dig det var nåt jag förstod. Du fick min kropp att smälta varje gång du log. Önskar att det vore vi. Snälla du förstår

ta inte skit från någon!

Jag har lärt mig att inte ta skit från någon. Men endå gör jag det. Men jag har blivit bättre på att inte göra det.
Jag gör de endå, fast jag inte borde, och jag vet! jag vet. det är fel
men jag kan inte göra något åt det. för jag har fått psykiska problem som får mig att ta emot all skit jag borde neka.. :/
men jag vet iallafal vem jag är. och det borde räcka!

hihihihihihi


söt med o utan smink :)


att vara sig själv.

Man ska våga vara sig själv. Är man inte sig själv kommer man aldrig någon vart här i livet. Jag har lossats att vara någon annan. Vet ni hur det gick? jag fick falska vänner! Och det är inte värt det. Var dig själv. Alla kan inte älska alla, men om man är sig själv kan man få riktiga vänner! Sånna som man faktiskt kan lita på :)
det är mit råd här i livet! :D


bjud på dig själv, annars har du inget liv


Mobbning!

Mobbning det är ett starkt ord. Det är inte ett ord man använder hur som helst. Mobbing är när du blir utsatt för kanske psykiska trakaseringar om och om igen! Typ att dom säger "du är äcklig" eller "jävla snorunge" eller andra saker som får en att må dåligt. Allt mobbar vill är att man ska börja må dåligt. Jag blev när mobbad och sånt i 7:an av ett par tjejer i min förra klass som gjorde så jag började må så dåligt att jag har fått psykiska problem. Sen är jag sån som tycker att alla ska bli likabehandlade, så hör jag någon sitta och snacka skit så säger jag till dom att dom ska gå och säga det till den personen på direkten istället! För jag hatar skit snack! kan inte säga att jag inte har snackat skit nångång, för det har alla gjort. Men sen tänker jag på hur jag mådde när folk snackade skit om mig.
Mobbning kan även vara när alla fryser ut en, lossas som man inte finns, o går man nära kan man få en smäll på käften eller något liknande. Det har jag med varit med om, och jag har även varit den som har slagit någon på käften. 
.
Jag tvekar ALDRIG att ta mina vänner i försvar. För att må dåligt är det värsta som finns. Jag mår dåligt psykist just nu, men det blir bättre, men jag kan inte gå i skolan för jag mår så dåligt där. Jag blir kallad "äckel" och "fan vad ful du är" o sånt hela tiden av tjejerna i klassen, dom är så jävla modiga på nätet, men när man möter dom face to face så är som som små jävla musar!! Jag säger inget på nätet jag inte vågar säga till någon i verklighet!
Jag är så trött på att alla är så jävla uppkäftiga bakom dataskärmen. 
Jag får försöka kämpa för att inte drämma till ungjävlarna när jag ser dom. Jag är straffmyndig och får försöka tänka på det bästa.
Jag vill inte att det ska bli något skit, jag har sjukt lätt att tappa humöret, sen om man retar upp mig lite med att hålla på och lägga sig i vad jag gör blir det bara värre. Jag älskar mina vänner, men efter allt som har hänt så har jag svårare att lita på människor.
.
När jag bytte skola från min första skola där jag blev mobbad så det första som hände var att en började sms trakasera mig. Jag orkade verkligen inte det. Jag föll ihop totalt. Men den rektorn tog iallafal tag i det. På min första skola fick jag inte ens byta klass när jag mådde så dåligt. Så jag bytte skola, men jag missade endå halva 7:an.
Sen nu började jag ny skola när jag flyttade, och nu blev allt ett helvete igen.. Men de är bara att kämpa, men hade vg i nästan allt, och nu har jag IG i verkligen ALLT! Så är på väg att byta skola IGEN, vem vet vad som händer då? Mamma vet oxå att jag har svårt att släppa in människor i mitt liv, bara för jag är rädd att allt ska upprepas igen. 
Men jag får försöka göra det bästa av situationen!
Nej nu orkar jag faktiskt inte blogga mer. Men det kommer bli mer sånna här inlägg om ni vill. Ingen kan säga att det jag säger är fel, för det blev som mobbinig för mig. jag kände mig ner tryckt och mobbad!


Orden du sa till mig var kärlek!

Sitter och kollar på byggare bob! hahaha så jävla töntig är jag (a) :D
Men jag älskar faktiskt barnpogram (a) det är skit kul att sitta och kolla på. Just nu håller jag på att kolla genom mail till min mobil och se om det är fler som har mailat om den. 
Jag försöker bli av med min x10 mini pro om någon undrar. Jag hatar den (a) nej men jag är teknikfreak så jag kan inte nöja mig med någon mobil, har liksom bytt bort en iphone (a) :D
Men iallafal, jag vet inte vad jag ska skriva om, jag har faktiskt inte något som jag vet om att jag vill blogga om? Jag vet inte riktigt vad jg vågar skriva om och sånt.. 
Men ingen kan polis anmäla någon för misshandel o sånt när jag skriver vad jag har varit med om.
Jag har nog med problem som det är..
Men tänkte slänga upp ett inlägg om mobbning sen. vad det är, och varför det är så fel.

we stand eye to eye

Gomorron!
Jag vaknade nyss och ska gå och lägga mig IGEN.. HAHA
Jag är inte den morgon piggaste människan, jag vet. hahah :)
men jag bloggar mer innan jag drar till konfimationen.

Skolan är inte så lätt som man kan tro

Nu tänkte jag berätta lite om min skolgång. Det finns nog många där ute som har problem med skolan men inte vågar erkänna det. Jag vågar erkänna det. Jag mår jätte dåligt av det. Hela mitt liv har skolan varit upp och ner. Jag har blivit mobbad och trakaserad. men jag ska ta det från 7:an och uppåt!När jag började 7:an så var skolan underbar, jag grät när jag var sjuk för jag inte kunde till skolan, men efter ett tag ändrade det sig, för alla tjejer gick emot mig och började nät mobba mig, sms mobba mig och sånt. Jag klarar inte sånt, sen började dom snacka skit om en av mina nära vänner, och jag hatar skitsnack över allt och annat!

Så hon som satt och snackade skit så jag hörde gick jag och sa "Eyy Anna, om du ska sitta och snacka massa skit tycker jag du kan gå och berätta det på direkten till Amalia istället för att sitta här i sprida en jävla massa rykten" sen fick tjejerna en massa emot mig, bara för jag tog min vän i försvar.Jag kunde väl inte hjälpa att jag tyckte att det var fel att snacka en massa skit!?

Det ledde till att jag blev deprimerad. Min mamma trodde inte jag skulle klara det. Jag gick inte till skolan på ett halvår, jag missade halva 7:an ren tur att jag fixade att klara mig egentom 7:an. Jag fick gå sommarskola, men det är jag nästan glad för, för jag kom igen med skolarbete, och fick massa nya vänner! Och sommarskola är inte så tråkigt som det låter, för det är rätt kul, man lär sig jätte mycket. Man får jobba med det man har missat eller sånt. Jag är så sjukt jävla glad för jag har haft mina vänner som har stöttat mig. Men iallafal, jag bytte till åby 4 månader innan sommarlovet, jag lyckades ta igen rätt mycket, men sen blev det att vi skulle flytta. Jag gick 1 månad i Åby sen började jag Strömsnäs skolan. Och jag måste säga att det är den sämsta skolan någonsin! Direkt när jag började där så blev jag utklassad som en med dåliga betyg för jag var vän med en som inte har bra betyg eller är omtyckt.

Sen gick det ett tag, och alla i den skolan ska se ut likadant och vara likadana, annars blir man mobbad, och jag orkade inte den skiten! Jag sa till ”ledaren” eller vad man ska säga att hon är en jobbig fjortis som alltid ska bestämma över alla andra, jag var trött på det. Jag är inte den som blir trött på sånt så jävla lätt. Jag har min egna stil, och jag är mig själv. Jag vill inte klä mig och se ut som alla andra, så tråkigt! Jag är trött på dom, och nu blir jag mobbad av dom, varje dag får jag höra att jag är äcklig, ful och att jag har förstört hela klassen, alla bråk är pgr av mig, det får jag höra varje dag. Jag är trött på det, så jag sitter och tar åt mig, jag tar åt mig så mycket att jag har slutat gå till skolan IGEN. Jag har ett enda G och det är ett svagt G i musik. Jag får höra hela tiden att jag kommer inte få något jobb, någon man eller att jag har inte någon framtid av mina lärare och rekton.

På fredag har jag möte med rekton och kommer inte Renata från SOC så vägrar jag gå dit, för då är Tore min rektor jätte uppkäftig, och jag är inte den som är så jätte snäll i mun jag heller, men jag är inte så elak som han är. Men om någon har problem med skolan, var inte rädd, skriv till mig, eller om ni mår dåligt rent allmänt och behöver någon som förstår, för jag har varit med om det mesta, detta är bara liten del av mitt liv. Jag tänker berätta mer om mitt liv sen. Men inte nu, kan inte ta hur mycket tid som helst på det. Men ni ska veta att jag finns alltid som lyssnare och kan ge råd. Livet är hårt, men jag är HÅRDARE!

Xoxo  Lillen


min blogg, mina ord! :)

Hejsan, jag har bestämt mig för att börja en blogg där jag tänker skriva av mig, skriva om mitt förflunta, nutiden o massa sånt. Jag ber INGEN att läsa den, det bestämmer ni själva.
Jag syftar inte på att få nått medlidande eller något sånt, jag vill bara försöka få känna hur det känns att må bra!
och få ut sig det man inte vågar säga till nån annan, okej? :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0